Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Virsli fűszeres bundában
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 40 dkg virsli
- 1 db tojás
- 5 dkg vöröshagyma
- 1 tk. mustár
- 5 dkg zsemlemorzsa
- 3 dkg liszt
- só
- törött bors
- olaj a sütéshez
- 3 ek. tej
Elkészítés:
A virsli bőrét lehúzzuk, két-három darabkára vágjuk. A tojást a tejjel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a reszelt hagymát, mustárt, sót, borsot. A virsli darabkákat lisztbe, az ízesített tojásba mártjuk, végül a morzsába forgatjuk, és bő forró olajban pirosra sütjük. Salátával is finom, de főzelékre is jó feltét.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!