Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
 - cocktail
 - édességek
 - egyéb
 - főzelékek
 - gyors ételek
 - húsételek
 - italok
 - levesek
 - mártások
 - saláták
 - sós sütemények
 - szendvicsek
 - tészták
 - ünnepi ételek
 - vegetáriánus
 
		15 kategóriában
2129db recept		
Sonkakrém
							
						
				2x
  
				
  
				2x
  
				0.0x
			
		
  
				
  
				2x
  
				0.0x
			Hozzávalók:
- 16 dkg gépsonka
 - 2,5 dkg Rama margarin
 - 0,5 dl energiaszegény tejföl
 - 1 ek. Piros Arany
 - só
 - snidling
 
Elkészítés:
A húst kockákra vágjuk. Az alma magházát kivágjuk, hámozatlanul a húshoz hasonló nagyságú darabokra vágjuk. Azonos kockákat vágunk a sárgarépából, gyökérből. A petrezselymet finomra metéljük. A kelbimbót forrásban lévő sós vízbe tesszük, és ha újra forr, leszűrjük. Az előkészített nyersanyagokai (az alma kivételével) sóval, borssal ízesítjük, kevés olajjal meglocsoljuk, összekeverjük. Vízben fél óráig áztatott cserépedénybe tesszük, lefedjük, és hideg sütőbe téve 1 óra 20 percig sütjük. A lángot fokozatosan emeljük. Az almát 50 perc elteltével keverjük hozzá.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!
Hozzáadás a kedvencekhez
Recept nyomtatása
Recept elküldése