Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Sonkás tojással töltött hústekercs II.

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 40 dkg sertéscomb
  • 10 dkg gépsonka
  • 2 db egész tojás
  • 1 ek. olaj
  • 1 db húsleveskocka
  • 30 dkg parajpüré
  • borsikafű



  

Elkészítés:

A sertéscombot két egyforma szeletre vágjuk és óvatosan, hogy ki ne szakadjon, húsverővel vékonyra lapítjuk. Az apróra vágott sonkából és felvert tojásból olajon tojásrántottát sütünk. A hússzeleteket megsózzuk, egyenletesen rákenjük a sonkás rántottát. A végét behajtjuk, feltekerjük, majd alufóliába göngyöljük és megsütjük. Parajfőzelékhez, salátákhoz igen finom.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!