Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Sonkás tojással töltött hústekercs II.
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 40 dkg sertéscomb
- 10 dkg gépsonka
- 2 db egész tojás
- 1 ek. olaj
- 1 db húsleveskocka
- 30 dkg parajpüré
- borsikafű
- só
Elkészítés:
A sertéscombot két egyforma szeletre vágjuk és óvatosan, hogy ki ne szakadjon, húsverővel vékonyra lapítjuk. Az apróra vágott sonkából és felvert tojásból olajon tojásrántottát sütünk. A hússzeleteket megsózzuk, egyenletesen rákenjük a sonkás rántottát. A végét behajtjuk, feltekerjük, majd alufóliába göngyöljük és megsütjük. Parajfőzelékhez, salátákhoz igen finom.
Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!