Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Almás-zöldséges sertésragu

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéscomb
  • 10 dkg alma
  • 20 dkg kelbimbó
  • 20 dkg sárgarépa
  • 15 dkg gyökér
  • 3 ek. étolaj
  • petrezselyemzöld
  • bors



  

Elkészítés:

A húst kockákra vágjuk. Az alma magházát kivágjuk, hámozatlanul a húshoz hasonló nagyságú darabokra vágjuk. Azonos kockákat vágunk a sárgarépából, gyökérből. A petrezselymet finomra metéljük. A kelbimbót forrásban lévő sós vízbe tesszük, és ha újra forr, leszűrjük. Az előkészített nyersanyagokat (az alma kivételével) sóval, borssal ízesítjük, kevés olajjal meglocsoljuk, összekeverjük. Vízben fél óráig áztatott cserépedénybe tesszük, lefedjük, és hideg sütőbe téve 1 óra 20 percig sütjük. A lángot fokozatosan emeljük. Az almát 50 perc elteltével keverjük hozzá. 

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!