Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Kapros sertésborda
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 40 dkg sertéskaraj (4 szelet)
- 3 dkg Rama margarin
- 2 csokor kapor
- 2 dl energiaszegény tejföl
- 2 dkg liszt
- citromlé
- só
Elkészítés:
A sertéscombot két egyforma szeletre vágjuk és óvatosan, hogy ki ne szakadjon, húsverővel vékonyra lapítjuk. Az apróra vágott sonkából és a felvert tojásból olajon tojásrántottát sütünk. A besózott hússzeletekre egyenletesen rákenjük a sonkás rántottát, a végét behajtjuk, feltekerjük, majd szorosan alufóliába göngyöljük. A tekercseket fedő alatt 5 dl húslevesben puhára pároljuk, majd kivesszük az edényből. A parajpürét hozzáadjuk a leveshez, borsikafűvel fűszerezzük, és mártás sűrűségűre forraljuk. A tálra öntjük a parajt és ráhelyezzük a felszeletelt hústekercset. A hústekercs sütve is igen finom, de akkor vegyes salátával vagy párolt zöldséggel tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!