Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Sertéssült almás zsemlével
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg sertéscomb
- 5 dkg vöröshagyma
- 2 ek. étolaj
- 2 db zsemle
- 2 db tojás
- 20 dkg alma
- fél cs. petrezselyem
- só
- köménymag
- szerecsendió
- 1/2 ek. currypor
Elkészítés:
Forró olajban világosra pirítjuk a finomra vágott hagymát, összekeverjük az összevágott, tisztított almával, petrezselyemmel, a tojásokkal. Ízesítjük sóval, borssal, curryvel és szerecsendióval. A végén a masszához adjuk a sütőben világosra pirított zsemlekockát. A húsban üreget fúrunk és megtöltjük az almás-zsemlés masszával, a nyílást hústűvel bezárjuk. A húst tepsibe teszszük és sóval, borssal, köménymaggal, fokhagymával ízesítjük. Előmelegített sütőben vízzel gyakran locsolgatva körülbelül 1,5 óra alatt megsütjük. Ezzel a töltelékkel tölthetünk csirkét is. Köretnek burgonyasaláta illik hozzá, vagy az ananászos savanyú káposzta.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!