Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Sertéssült almás zsemlével

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertéscomb
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 2 ek. étolaj
  • 2 db zsemle
  • 2 db tojás
  • 20 dkg alma
  • fél cs. petrezselyem
  • köménymag
  • szerecsendió
  • 1/2 ek. currypor



  

Elkészítés:

Forró olajban világosra pirítjuk a finomra vágott hagymát, összekeverjük az összevágott, tisztított almával, petrezselyemmel, a tojásokkal. Ízesítjük sóval, borssal, curryvel és szerecsendióval. A végén a masszához adjuk a sütőben világosra pirított zsemlekockát. A húsban üreget fúrunk és megtöltjük az almás-zsemlés masszával, a nyílást hústűvel bezárjuk. A húst tepsibe teszszük és sóval, borssal, köménymaggal, fokhagymával ízesítjük. Előmelegített sütőben vízzel gyakran locsolgatva körülbelül 1,5 óra alatt megsütjük. Ezzel a töltelékkel tölthetünk csirkét is. Köretnek burgonyasaláta illik hozzá, vagy az ananászos savanyú káposzta.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!