Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Töltött marhahús
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 50 dkg marhacomb
- 2 dl tej
- 1 db zsemle
- 5 dkg vöröshagyma
- 2 ek. étolaj
- 1 db főtt tojás
- 5 dkg savanyú uborka
- 1 db tojás
- 5 db tojás
- 5 dkg zöldpaprika
- 2 ek. liszt (3 dkg)
- petrezselyem
- bors
Elkészítés:
A marhacombot hegyes késsel hosszában felszúrjuk és besózzuk. Elkészítjük a tölteléket: a tejben áztatott, kicsavart zsemléhez hozzáadjuk az olajon megfuttatott hagymát, a finomra vágott petrezselyemzöldet, a kockára vágott kemény tojást, paprikát, uborkát és egy nyers tojást. Az egészet összekeverjük, sóval, borssal fűszerezzük, és betöltjük a húsba. A töltőnyílást hústűvel vagy fogvájóval megtűzzük. A húst lisztbe mártjuk, és az olajban 2-3 perc alatt minden oldalát elősütjük. A húst lábasba tesszük, öntünk rá vizet és puhára pároljuk fedő alatt.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!