Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Töltött marhahús

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg marhacomb
  • 2 dl tej
  • 1 db zsemle
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 2 ek. étolaj
  • 1 db főtt tojás
  • 5 dkg savanyú uborka
  • 1 db tojás
  • 5 db tojás
  • 5 dkg zöldpaprika
  • 2 ek. liszt (3 dkg)
  • petrezselyem
  • bors



  

Elkészítés:

A marhacombot hegyes késsel hosszában felszúrjuk és besózzuk. Elkészítjük a tölteléket: a tejben áztatott, kicsavart zsemléhez hozzáadjuk az olajon megfuttatott hagymát, a finomra vágott petrezselyemzöldet, a kockára vágott kemény tojást, paprikát, uborkát és egy nyers tojást. Az egészet összekeverjük, sóval, borssal fűszerezzük, és betöltjük a húsba. A töltőnyílást hústűvel vagy fogvájóval megtűzzük. A húst lisztbe mártjuk, és az olajban 2-3 perc alatt minden oldalát elősütjük. A húst lábasba tesszük, öntünk rá vizet és puhára pároljuk fedő alatt.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!