Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Breton sült lazac
2x
2x
0.0x
Breton sült lazac recept
Hozzávalók:
- 4 szelet lazac
- 2 savanykás alma
- 8 fej mogyoróhagyma
- 4 szál sárgarépa
- 1 evőkanál finomra vágott metélőhagyma
- 4 evőkanál Calvados (almapálinka)
- 4 evőkanál fehérbor
- 4 evőkanál olívaolaj
- só és frissen őrölt bors
Elkészítés:
1.Az almát meghámozzuk és felszeleteljük. 2.A mogyoróhagymát megtisztítjuk, es félbe vágjuk. A sárgarépát megtisztítjuk és felkarikázzuk. Az olajat felforrósítjuk egy serpenyőben, és 5 percig pirítjuk benne a hagymát és a sárgarépát. 3.Egy nagyobb darab alufólia széleit felhajtogatjuk. Először a hagymát és a sárgarépát, majd az almaszeleteket, végül a halszeleteket tesszük bele. Megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk a metélőhagymával. Felöntjük a fehérborral es a Calvadosszal. Bezárjuk az alufóliabatyut. 4.Előmelegített sütőben 180 C-fokon 45 percig sütjük. Ha kész, azonnal tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!