Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Breton sült lazac

2x      2x   0.0x
Breton sült lazac recept

Breton sült lazac recept

Hozzávalók:

  • 4 szelet lazac
  • 2 savanykás alma
  • 8 fej mogyoróhagyma
  • 4 szál sárgarépa
  • 1 evőkanál finomra vágott metélőhagyma
  • 4 evőkanál Calvados (almapálinka)
  • 4 evőkanál fehérbor
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • só és frissen őrölt bors



  

Elkészítés:

1.Az almát meghámozzuk és felszeleteljük. 2.A mogyoróhagymát megtisztítjuk, es félbe vágjuk. A sárgarépát megtisztítjuk és felkarikázzuk. Az olajat felforrósítjuk egy serpenyőben, és 5 percig pirítjuk benne a hagymát és a sárgarépát. 3.Egy nagyobb darab alufólia széleit felhajtogatjuk. Először a hagymát és a sárgarépát, majd az almaszeleteket, végül a halszeleteket tesszük bele. Megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk a metélőhagymával. Felöntjük a fehérborral es a Calvadosszal. Bezárjuk az alufóliabatyut. 4.Előmelegített sütőben 180 C-fokon 45 percig sütjük. Ha kész, azonnal tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!