Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Vasi pecsenye

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg kicsontozott sertéskaraj
  • 5 dl tej
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 4 dkg liszt
  • 1 kk. pirospaprika
  • 2 ek. étolaj
  • bors



  

Elkészítés:

A felhasználás előtti napon a felszeletelt húst gyengén kiverjük és fokhagymás, sós, borsos tejbe áztatjuk. A sütés előtt kivesszük a tejből, lecsurgatjuk és pirospaprikával elkevert lisztben meghempergetjük. Forró olajban mindkét oldalát szép pirosra sütjük. (A tej kalória-, illetve szénhidrátértékét nem számoljuk, mert csak áztatásra használtuk.)

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!