Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Vasi pecsenye
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 50 dkg kicsontozott sertéskaraj
- 5 dl tej
- 4 gerezd fokhagyma
- 4 dkg liszt
- 1 kk. pirospaprika
- 2 ek. étolaj
- só
- bors
Elkészítés:
A felhasználás előtti napon a felszeletelt húst gyengén kiverjük és fokhagymás, sós, borsos tejbe áztatjuk. A sütés előtt kivesszük a tejből, lecsurgatjuk és pirospaprikával elkevert lisztben meghempergetjük. Forró olajban mindkét oldalát szép pirosra sütjük. (A tej kalória-, illetve szénhidrátértékét nem számoljuk, mert csak áztatásra használtuk.)Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!