Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gombás rostélyos

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg rostélyos (csont nélkül)
  • 20 dkg gomba
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 5 dkg paradicsompüré
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 dkg liszt
  • 3 ek. étolaj
  • 1 dl fehérbor
  • bors



  

Elkészítés:

A rostélyost 4 szeletbe vágjuk, kissé kiverjük, és kevés lisztbe mártva mindkét oldalát pirosra sütjük. Olajban üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, beletesszük az elősütött rostélyost, 3 dl vízzel fedő alatt lassan pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsompürét, az összezúzott fokhagymát, megsózzuk, borsozzuk és tovább pároljuk. Amikor a hús puhulni kezd, beletesszük a szeletekre vágott gombát, felöntjük a borral és készre pároljuk. 4-5 dkg rizs fogyasztható köretnek.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!