Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Töltött csirkemell

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemell (4 darab)
  • 45 dkg Lapka sajt
  • 10 dkg gépsonka
  • 2 ek. étolaj
  • bors



  

Elkészítés:

A kicsontozott csirkemellet kettévágjuk, óvatosan kiverjük, sózzuk, borsozzuk. Minden szelet húsra sajtot és sonkát fektetünk, és egyenként szorosan felgöngyöljük, hústűvel megtűzzük. Kiolajozott tűzálló tálba rakjuk, pici vizet teszünk alá, és befedjük alufóliával. Sütőben pároljuk, a végén a fóliát levesszük és pirosra sütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!