Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Rakott hús

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 80 dkg burgonya
  • 40 dkg marhahús
  • 8 dkg vöröshagyma
  • 15 dkg lecsó
  • 5 ek. étolaj
  • 1 dl tejföl
  • fűszerpaprika



  

Elkészítés:

A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, vékony karikákra szeljük. A marhahúsból pörköltet készítünk. Zsírral kikent tepsibe rakjuk a karikákra vágott burgonya felét, rátesszük a pörköltet, és a megmaradt burgonyával betakarjuk. Majd tejföllel meglocsoljuk, és sütőben 35 perc alatt készre sütjük. Fejes saláta illik hozzá.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!