Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Rakott hús
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 80 dkg burgonya
- 40 dkg marhahús
- 8 dkg vöröshagyma
- 15 dkg lecsó
- 5 ek. étolaj
- 1 dl tejföl
- fűszerpaprika
- só
Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, vékony karikákra szeljük. A marhahúsból pörköltet készítünk. Zsírral kikent tepsibe rakjuk a karikákra vágott burgonya felét, rátesszük a pörköltet, és a megmaradt burgonyával betakarjuk. Majd tejföllel meglocsoljuk, és sütőben 35 perc alatt készre sütjük. Fejes saláta illik hozzá.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!