Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Spenótos Hátszínrolád

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg marhafelsál
  • 5 dkg étolaj
  • 20 dkg leveles paraj
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 4 dkg sajt
  • 2 db tojássárgája
  • törött bors



  

Elkészítés:

A spenótot forrásban lévő sós vízben megfőzzük, a húst sóval, borssal ízesítjük. A spenótot összekeverjük a tojássárgájával, sajttal, és az összezúzott fokhagymával. A hússzeleteket megrakjuk a spenóttal, összecsavarjuk és összekötözzük. Egy edényben felforrósítjuk az olajat, és körös-körül sütjük benne a húsroládokat. A felesleges zsiradékot eltávolítjuk, felöntjük vízzel, letakarva puhára pároljuk a húst.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!