Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Spenótos Hátszínrolád
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 50 dkg marhafelsál
- 5 dkg étolaj
- 20 dkg leveles paraj
- 1 gerezd fokhagyma
- 4 dkg sajt
- 2 db tojássárgája
- só
- törött bors
Elkészítés:
A spenótot forrásban lévő sós vízben megfőzzük, a húst sóval, borssal ízesítjük. A spenótot összekeverjük a tojássárgájával, sajttal, és az összezúzott fokhagymával. A hússzeleteket megrakjuk a spenóttal, összecsavarjuk és összekötözzük. Egy edényben felforrósítjuk az olajat, és körös-körül sütjük benne a húsroládokat. A felesleges zsiradékot eltávolítjuk, felöntjük vízzel, letakarva puhára pároljuk a húst.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!