Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Őszibarackos hússzelet sajttal

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 40 dkg sertéskaraj (kicsontozva)
  • 4 dkg liszt
  • 20 dkg diétás őszibarackbefőtt
  • 10 dkg köményes sajt
  • 2 ek. olaj



  

Elkészítés:

A sertéskarajból négy szeletet vágunk, húsverő kalapáccsal kiverjük. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, kevés olajban, lehetőleg teflonserpenyőben hirtelen mindkét felét megsütjük. A megsütött hússzeleteket lapos tűzálló tálba helyezzük, s mindegyiknek a tetejére egy félbevágott őszibarackot teszünk. A lereszelt sajtot a gyümölcsre szórjuk, majd az egészet forró sütőben rövid ideig pirítjuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!