Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Töltött borgonya

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg burgonya
  • 20 dkg sertéshús
  • 2 db tojás
  • 5 dkg Rama
    margarin
  • 1 dl tejföl
  • petrezselyem



  

Elkészítés:

Az előzőleg héjában megfőzött burgonyákat hosszában kettévágjuk, üregeket kaparunk bele. A kikapart burgonyát összetörjük, elkeverjük a darált sült hússal, tojással, petrezselyemmel, sóval. Ezzel a masszával megtöltjük az üregeket. Tűzálló edényt kikenünk Rama
margarinnal, belerakjuk a burgonyát, a tejföllel meglocsoljuk, és sütőben pirosra sütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!