Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Tavaszi tekercs
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg sertéscomb
- 8 dkg sárgarépa
- 8 dkg gyökér
- 8 dkg paradicsom
- 7 dkg zöldpaprika
- 1 db tojás
- só
- petrezselyem
- kakukkfű
- 2 ek. étolaj
Elkészítés:
A sertéscombból négy szeletet vágunk, kiverjük, sóval, kakukkfűvel bedörzsöljük. Fél óráig állni hagyjuk. Ezalatt apró kockákra vágjuk a sárgarépát, a gyökeret, a paradicsomot, a zöldpaprikát. Összekeverjük a nyers tojással, a finomra vágott petrezselyemmel. Megsózzuk és a hússzeletekre kenjük. A húst összegöngyöljük és egyenként megtűzzük vagy átkötjük. A hústekercseket két evőkanálnyi olajon, az apróra vágott kevés vöröshagymával együtt átsütjük, majd megkenjük Piros Arany krémmel és kevés vízben, fedő alatt puhára pároljuk. Végül a fedőt levéve a levét elpárologtatjuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!