Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Tavaszi tekercs

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertéscomb
  • 8 dkg sárgarépa
  • 8 dkg gyökér
  • 8 dkg paradicsom
  • 7 dkg zöldpaprika
  • 1 db tojás
  • petrezselyem
  • kakukkfű
  • 2 ek. étolaj



  

Elkészítés:

A sertéscombból négy szeletet vágunk, kiverjük, sóval, kakukkfűvel bedörzsöljük. Fél óráig állni hagyjuk. Ezalatt apró kockákra vágjuk a sárgarépát, a gyökeret, a paradicsomot, a zöldpaprikát. Összekeverjük a nyers tojással, a finomra vágott petrezselyemmel. Megsózzuk és a hússzeletekre kenjük. A húst összegöngyöljük és egyenként megtűzzük vagy átkötjük. A hústekercseket két evőkanálnyi olajon, az apróra vágott kevés vöröshagymával együtt átsütjük, majd megkenjük Piros Arany krémmel és kevés vízben, fedő alatt puhára pároljuk. Végül a fedőt levéve a levét elpárologtatjuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!