Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
 - cocktail
 - édességek
 - egyéb
 - főzelékek
 - gyors ételek
 - húsételek
 - italok
 - levesek
 - mártások
 - saláták
 - sós sütemények
 - szendvicsek
 - tészták
 - ünnepi ételek
 - vegetáriánus
 
		15 kategóriában
2129db recept		
Szerb rostélyos
							
						
				2x
  
				
  
				2x
  
				0.0x
			
		
  
				
  
				2x
  
				0.0x
			Hozzávalók:
- 50 dkg rostélyos
 - 4 ek. étolaj
 - 40 dkg vöröshagyma
 - 80 dkg kelkáposzta
 - 1 kk. pirospaprika
 - 1 gerezd fokhagyma
 - 15 dkg zöldpaprika
 - 10 dkg paradicsom
 - só
 - köménymag
 
Elkészítés:
A felszeletelt rostélyost kiverjük, bevagdossuk, megsózzuk és forró olajban mindkét oldalukat elősütjük, majd félretesszük. A sütőolajban üvegesre pirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, rászórjuk a pirospaprikát és a zúzott fokhagymával együtt a köménymagot. Kevés vízzel felengedjük, felforraljuk és ebben pároljuk az elősütött rostélyosokat. Közben a kelkáposztát cikkekre vágjuk, sós vízben félig puhára főzzük és leszűrjük. Ha a hús majdnem puha, hozzáadjuk a kelkáposztát, a zöldpaprikát, paradicsomot és vizet öntünk rá, hogy ellepje. Készre főzzük. Tálaláskor a hússzeletekre halmozzuk a kelkáposztát.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!
Hozzáadás a kedvencekhez
Recept nyomtatása
Recept elküldése