Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Marinírozott csirkecomb

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkecomb (4 darab)
  • 5 ek. ketchup
  • 3 ek. mustár
  • 5 gerezd fokhagyma (zúzott)
  • 1 kk. bors
  • 0,5 kk. törött köménymag
  • 0,5 kk. majoránna



  

Elkészítés:

A ketchupot, a mustárt, a fokhagymát, borsot, köménymagot, majoránnát a sóval jól elkeverjük. Ezzel a mártással bekenjük a sózott csirkecombokat és egy napig hűtőszekrényben tartjuk. Készítéskor tepsibe rakjuk alufóliával letakarva úgy, hogy a mártás is rajta maradjon, és körülbelül 40 percig sütjük. A sütési idő letelte előtt 10 perccel az alufóliát vegyük le, hogy szép piros legyen. Aki a csirkehúst nem szereti, elkészítheti sertéshúsból is, az is igen ízletes.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!