Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Töltött burgonya mustárral
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 80 dkg burgonya (8 db)
- 2 kk. mustár
- 20 dkg vagdalt sonka vagy sült hús
- 2 dl energiaszegény tejföl
- 2 dkg Rama margarin
- só
Elkészítés:
A 8 darab főtt, egyforma nagyságú burgonyát meghámozzuk, kivájjuk, mint a karalábét. Kevés kikapart burgonyát szétnyomunk, mustárral, sonkával vagy hússal, 2 evőkanál tejföllel elkeverjük, sózzuk és megtöltjük vele a burgonyákat. Tűzálló tálba helyezzük, kis Rama margarindarabkákat teszünk rá és a tejföllel leöntjük, 15-20 percig sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!