Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Őszibarackos csirke

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkehús
  • 15 dkg őszibarack
  • 3 ek. étolaj
  • 1 dl tejszín vagy kefir
  • szerecsendió
  • citrom, só



  

Elkészítés:

A feldarabolt csirkét az olajon pirosra sütjük. Megsózzuk, reszelt szerecsendióval ízesítjük és felengedjük körülbelül 1 dl vízzel, és fedő alatt pároljuk. Ami-kor majdnem puha, mellétesszük a kockára vágott őszibarackot, ízesítjük egy kevés citromhéjjal, és tovább pároljuk, vigyázva, hogy a barack ne főjön szét. Ha elkészült, óvatosan keverjük hozzá a tejszínt, és forraljuk össze.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!