Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Őszibarackos csirke
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkehús
- 15 dkg őszibarack
- 3 ek. étolaj
- 1 dl tejszín vagy kefir
- szerecsendió
- citrom, só
Elkészítés:
A feldarabolt csirkét az olajon pirosra sütjük. Megsózzuk, reszelt szerecsendióval ízesítjük és felengedjük körülbelül 1 dl vízzel, és fedő alatt pároljuk. Ami-kor majdnem puha, mellétesszük a kockára vágott őszibarackot, ízesítjük egy kevés citromhéjjal, és tovább pároljuk, vigyázva, hogy a barack ne főjön szét. Ha elkészült, óvatosan keverjük hozzá a tejszínt, és forraljuk össze.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!