Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Sonkarizottó

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 20 dkg sonka
  • 10 dkg gomba
  • 10 dkg zöldborsó
  • 2 dkg Roma Rama
    margarin
  • 16 dkg rizs
  • törött bors
  • 8 dkg reszelt sajt



  

Elkészítés:

A kockákra vágott sonkát, a tisztított, felszeletelt gombát és a zöldborsót felforrósított Rámán, fél deciliter vizet aláöntve megpároljuk. Ha a levét elfőtte, összekeverjük a párolt rizzsel, fűszerekkel, a reszelt sajt felével és a kimargarinozott formába nyomkodjuk. Forró sütőben 10 percig pároljuk. Tálra borítjuk, majd a maradék reszelt sajttal megszórva tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!