Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Csirkemell töltve
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- 40 dkg alma
- 3 dkg Rama margarin
- szerecsendió
- só
Elkészítés:
A kicsontozott csirkemellet kettévágjuk, kicsit kiverjük. Megsózzuk és meghintjük kevés szerecsendióval. Az almát, miután a magházát eltávolítottuk, karikára vágjuk. Az almakarikát ráhelyezzük a csirkemell felére, majd a másik felét ráhajtjuk és hústűvel összetűzzük. Kikent tepsibe tesszük, tetejét megkenjük Rama margarinnal. Alufóliával lefedjük, és körülbelül 40 percig sütjük. Amikor majdnem kész, körülrakjuk a maradék almával és még 10 percig sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!