Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Pulykamelltokány kukoricával

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell
  • 2 ek. étolaj
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 40 dkg csemegekukorica
  • petrezselyem



  

Elkészítés:

A felmelegített olajon átfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, megsózzuk, ízesítjük a finomra vágott petrezselyemzöld felével. Rövid párolás után hozzáadjuk a kukoricát, és körülbelül 2 dl vízzel felengedjük és puhára pároljuk. A konzerv kukoricát csak a végén tegyük hozzá. A megmaradt petrezselyemzölddel tálaljuk. Köret nélkül fogyasztjuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!