Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Pulykamelltokány kukoricával
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 50 dkg pulykamell
- 2 ek. étolaj
- 5 dkg vöröshagyma
- 40 dkg csemegekukorica
- petrezselyem
- só
Elkészítés:
A felmelegített olajon átfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, megsózzuk, ízesítjük a finomra vágott petrezselyemzöld felével. Rövid párolás után hozzáadjuk a kukoricát, és körülbelül 2 dl vízzel felengedjük és puhára pároljuk. A konzerv kukoricát csak a végén tegyük hozzá. A megmaradt petrezselyemzölddel tálaljuk. Köret nélkül fogyasztjuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!