Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Töltött sertéskaraj

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéskaraj
  • 12 dkg sajt
  • 4 ek. étolaj
  • 1 ek. paradicsompüré
  • 3 dkg vöröshagyma só
  • bors



  

Elkészítés:

A kivert, csont nélküli hússzeletek széleit bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk, és az egyik oldalát bekenjük paradicsompürével. Rátesszük a ceruza vastagságú sajtot és felgöngyöljük. Hústűvel megtűzzük, és felmelegített olajon mindkét oldalát átfuttatjuk. Mellétéve a négy részre vágott vöröshagymát, felengedjük kevés vízzel, és fedő alatt puhára pároljuk. Vegyeszöldség-köret illik hozzá.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!