Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Töltött sertésborda

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg rövid sertéskaraj
  • 12 dkg gomba
  • 12 dkg füstölt, főtt tarja
  • 4 dl olaj
  • bors



  

Elkészítés:

A karajt kicsontozzuk, 4 vastag szeletet vágunk, majd a szeleteket háromnegyed részig bevágjuk, kívül-belül megsózzuk. A füstölt tarjái összevágjuk, összekeverjük a megpárolt gombával, fűszerezzük sóval, borssal. A hússzeleteket megtöltjük, hústűvel összetűzzük. Forró olajban a megtöltött bordákat elősütjük, majd kevés vizet aláöntve, lefedve puhára pároljuk. Vajas sárgarépával igen finom.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!