Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Töltött sertésborda
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg rövid sertéskaraj
- 12 dkg gomba
- 12 dkg füstölt, főtt tarja
- 4 dl olaj
- só
- bors
Elkészítés:
A karajt kicsontozzuk, 4 vastag szeletet vágunk, majd a szeleteket háromnegyed részig bevágjuk, kívül-belül megsózzuk. A füstölt tarjái összevágjuk, összekeverjük a megpárolt gombával, fűszerezzük sóval, borssal. A hússzeleteket megtöltjük, hústűvel összetűzzük. Forró olajban a megtöltött bordákat elősütjük, majd kevés vizet aláöntve, lefedve puhára pároljuk. Vajas sárgarépával igen finom.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!