Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Töltött szafaládé

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 40 dkg (4 db) szafaládé
  • 1 db tojás
  • 3 dkg sajt
  • 1,5 dkg zsemlemorzsa
  • só, törött bors
  • 2 dl energiaszegény tejföl



  

Elkészítés:

A töltelékhez a tojást a reszelt sajttal és a zsemlemorzsával masszává keverjük. A szafaládé bőrét lehúzzuk, majd éles késsel kifúrjuk a belsejüket. A sajtos tojást beletöltjük a kifúrt szafaládéba, és tűzálló tálba egymás mellé lerakjuk. A megmaradt húsforgácsot apróra vágjuk, majd a megmaradt töltelékkel és a tejföllel összekeverve rákenjük a szafaládék tetejére. Forró sütőben pirosra sütjük. Igen jól illik hozzá köretnek a vegyes saláta vagy a párolt zöldség.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!