Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Töltött szafaládé
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 40 dkg (4 db) szafaládé
- 1 db tojás
- 3 dkg sajt
- 1,5 dkg zsemlemorzsa
- só, törött bors
- 2 dl energiaszegény tejföl
Elkészítés:
A töltelékhez a tojást a reszelt sajttal és a zsemlemorzsával masszává keverjük. A szafaládé bőrét lehúzzuk, majd éles késsel kifúrjuk a belsejüket. A sajtos tojást beletöltjük a kifúrt szafaládéba, és tűzálló tálba egymás mellé lerakjuk. A megmaradt húsforgácsot apróra vágjuk, majd a megmaradt töltelékkel és a tejföllel összekeverve rákenjük a szafaládék tetejére. Forró sütőben pirosra sütjük. Igen jól illik hozzá köretnek a vegyes saláta vagy a párolt zöldség.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!