Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Őzcomb erdész módra

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg őzhús
  • 5 dkg húsos szalonna
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 60 dkg burgonya
  • 2 dl energiaszegény tejföl
  • lecsóból csak a paprika
  • 10 dkg gomba



  

Elkészítés:

A tűzálló tálba a következő sorrendben rakjuk az anyagokat: a tál aljára vékony szalonnaszeleteket teszünk, utána az őzcomb szeleteket, egy sor karikára vágott hagymát, lecsóból a paprikát, erre a szeletekre vágott gombát. Sóval ízesítünk minden réteget, a tetejére öntjük a tejfölt és letakarva körülbelül egy óráig sütjük. Őzcomb helyett sertéscombot is használhatunk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!