Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Pulykavagdalt

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg pulykacomb vagy apróhús
  • 5 dkg főtt, füstölt szalonna
  • 1 db zsemle
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 10 dkg alma
  • 1 db tojás
  • 1 ek. mustár
  • 1 ek. citromlé
  • bors



  

Elkészítés:

A pulykacombot lebőrözzük és a szalonnával ledaráljuk. A zsemlét vízben áztatjuk. A darált húst a reszelt vöröshagymával, a tojással, sóval, borssal, a mustárral, a citromlével, a kifacsart zsemlével jól összedolgozzuk, végül a megtisztított, kis kockákra vágott almát is hozzáadjuk. Hosszú cipóvá formáljuk és egy tűzálló tálba fektetjük. Egy dl vízzel leöntjük, és előmelegített sütőben 45 percig sütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!