Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Pulykavagdalt
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg pulykacomb vagy apróhús
- 5 dkg főtt, füstölt szalonna
- 1 db zsemle
- 5 dkg vöröshagyma
- 10 dkg alma
- 1 db tojás
- 1 ek. mustár
- 1 ek. citromlé
- só
- bors
Elkészítés:
A pulykacombot lebőrözzük és a szalonnával ledaráljuk. A zsemlét vízben áztatjuk. A darált húst a reszelt vöröshagymával, a tojással, sóval, borssal, a mustárral, a citromlével, a kifacsart zsemlével jól összedolgozzuk, végül a megtisztított, kis kockákra vágott almát is hozzáadjuk. Hosszú cipóvá formáljuk és egy tűzálló tálba fektetjük. Egy dl vízzel leöntjük, és előmelegített sütőben 45 percig sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!