Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Töltött párizsi

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 30 dkg párizsi
  • 15 dkg vöröshagyma
  • 10 dkg zöldpaprika
  • 10 dkg sajt
  • 2 db tojás
  • 2 ek. olaj
  • mustár
  • ketchup



  

Elkészítés:

Fél centi vastagra vágjuk a párizsit, bőrét lehúzzuk. úgy vágjuk, hogy páros számú szeletet kapjunk. Felét mustárral, felét ketchuppal kenjük meg. Egy evőkanál olajon üvegesre sütjük a vöröshagymát, és a kis kockákra vágott zöldpaprikát, kissé megsózzuk. A mustárral megkent szeletekre rásimítjuk a hagymás paprikát, majd a ketchupos párizsi szeleteket ráfektetjük, a megkent oldaluk legyen alul. Átlósan két darabra vágjuk és olajjal kikent tűzálló tálban egymás mellé fektetjük. A nyers tojásokat simára keverjük, egybedolgozzuk a reszelt sajttal, és egyenletesen ráhelyezzük a párizsi tetejére. A sütőben megsütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!