Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Töltött párizsi
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 30 dkg párizsi
- 15 dkg vöröshagyma
- 10 dkg zöldpaprika
- 10 dkg sajt
- 2 db tojás
- 2 ek. olaj
- mustár
- ketchup
- só
Elkészítés:
Fél centi vastagra vágjuk a párizsit, bőrét lehúzzuk. úgy vágjuk, hogy páros számú szeletet kapjunk. Felét mustárral, felét ketchuppal kenjük meg. Egy evőkanál olajon üvegesre sütjük a vöröshagymát, és a kis kockákra vágott zöldpaprikát, kissé megsózzuk. A mustárral megkent szeletekre rásimítjuk a hagymás paprikát, majd a ketchupos párizsi szeleteket ráfektetjük, a megkent oldaluk legyen alul. Átlósan két darabra vágjuk és olajjal kikent tűzálló tálban egymás mellé fektetjük. A nyers tojásokat simára keverjük, egybedolgozzuk a reszelt sajttal, és egyenletesen ráhelyezzük a párizsi tetejére. A sütőben megsütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!