Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gazdag fejes saláta

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 20 dkg fejes saláta
  • 15 dkg kígyóuborka
  • 2 dl kefir
  • 4 dkg márványsajt
  • pár csepp citromlé
  • édesítőszer



  

Elkészítés:

A leveleire szedett, megmosott, megszikkasztott salátát kisebb darabokra tépjük, és a héjastól vékonyan felszeletelt uborkával együtt hűtőbe tesszük. A kefirt a reszelt sajttal, citromlével, édesítőszerrel összekeverjük, és ezt is behűtjük. Közvetlen a tálalás előtt öntjük a mártást a salátára.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!