Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Tormás csirkesaláta

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 40 dkg főtt csirkemell
  • 15 dkg jonatán alma
  • 5 dkg zeller
  • 1 szál újhagyma
  • 1 k. ecetes torma
  • 1 ek. majonéz
  • 2 dl kefir
  • 1 kk. mustár
  • citromlé
  • Canderel édesítőszer



  

Elkészítés:

A majonézt, a kefirt, a megtisztított, zöldjének egy részével együtt apróra vágott újhagymát, a tormát, a mustárt, a citromot és az édesítőszert jól összekeverjük. A csíkokra vágott, főtt vagy sült csirkehúst, a meghámozott, feldarabolt almát, a meghámozott, reszelt, nyers zellert egy üvegtálban összekeverjük, és a salátaöntettel azonnal leöntjük, nehogy a zeller és az alma megbarnuljon. Összekeverjük és alaposan lehűtve tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!