Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Töksaláta

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg tök, spárgatök
  • 1 ek. olaj
  • 1 dl tejföl
  • 1 dkg vöröshagyma
  • 1 cs. kapor
  • 1 cs. petrezselyem
  • citromlé



  

Elkészítés:

A tököt káposztagyaluval lereszeljük, összekeverjük a finomra vágott kaporral, petrezselyemmel, a vöröshagymával. Ráöntjük az olajból, citromléből, tejfölből készült öntetet, megsózzuk, és a hűtőszekrénybe tesszük. Körülbelül 1 óra múlva fogyasztható.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!