Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Frankfurti saláta I.
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 20 dkg virsli
- 10 dkg burgonya
- 12 dkg alma
- 4 dkg majonéz
- 2 dl kefir
- 5 dkg vöröshagyma
- citromlé
- só
- bors
- petrezselyem
- édesítőszer
Elkészítés:
A virslit megfőzzük, vékony karikákra vágjuk. A héjában megfőzött burgonyát megtisztítjuk és a virslihez hasonló méretű karikára vágjuk. A hámozott almát felszeleteljük. A majonézt elkeverjük a kefirrel, ízesítjük reszelt vöröshagymával, citromlével, sóval, borssal, édesítőszerrel és finomra vágott petrezselyemmel. Az elkészített anyagokat a mártással összekeverjük, majd pár órára hűtőszekrényben érleljük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!