Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Frankfurti saláta I.

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 20 dkg virsli
  • 10 dkg burgonya
  • 12 dkg alma
  • 4 dkg majonéz
  • 2 dl kefir
  • 5 dkg vöröshagyma
  • citromlé
  • bors
  • petrezselyem
  • édesítőszer



  

Elkészítés:

A virslit megfőzzük, vékony karikákra vágjuk. A héjában megfőzött burgonyát megtisztítjuk és a virslihez hasonló méretű karikára vágjuk. A hámozott almát felszeleteljük. A majonézt elkeverjük a kefirrel, ízesítjük reszelt vöröshagymával, citromlével, sóval, borssal, édesítőszerrel és finomra vágott petrezselyemmel. Az elkészített anyagokat a mártással összekeverjük, majd pár órára hűtőszekrényben érleljük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!