Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Frankfurti saláta II.

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 30 dkg savanyú káposzta
  • 20 dkg savanyú uborka
  • 20 dkg alma
  • 20 dkg virsli
  • 2 dl kefir
  • 3 dkg majonéz, snidling
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma
  • csipetnyi ételízesítő



  

Elkészítés:

A kinyomkodott káposztát a karikára vágott virslivel, a vékony lemezekre vágott almával összekeverjük. A kefirből, maionézből mártást készítünk, amit ízesítünk a fokhagymával, ételízesítővel, az apróra vágott snidlinggel. Az öntettel leöntjük a káposztás virslit, és fél napig érleljük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!