Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Frankfurti saláta II.
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 30 dkg savanyú káposzta
- 20 dkg savanyú uborka
- 20 dkg alma
- 20 dkg virsli
- 2 dl kefir
- 3 dkg majonéz, snidling
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- csipetnyi ételízesítő
Elkészítés:
A kinyomkodott káposztát a karikára vágott virslivel, a vékony lemezekre vágott almával összekeverjük. A kefirből, maionézből mártást készítünk, amit ízesítünk a fokhagymával, ételízesítővel, az apróra vágott snidlinggel. Az öntettel leöntjük a káposztás virslit, és fél napig érleljük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!