Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Makrélakoktél
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 25 dkg grépfrút
- 25 dkg savanykás alma
- 5 dkg citrom
- 15 dkg makrélakonzerv
- 2 ek. olaj
- 1 ek. tejszín
- só
Elkészítés:
A grépfrút meghámozzuk, cikkekre szedjük és lehúzzuk a hártyát. Négy szép cikket félreteszünk a díszítéshez, a többit kisebb darabokra vágjuk. Az almát ceruza vastagságú, rövid hasábokra felvágjuk. A citrom levével meglocsoljuk, hogy ne barnuljon meg. A makrélakonzervből négy szép darabot félreteszünk, a többit kisebb darabokra szedjük. Egy tálba grépfrútléből kevés citromlével, olajjal, tejszínnel, sóval és Poli Sweettel öntetet készítünk. Ebbe keverjük o koktél alapanyagait. A kehelypoharokba egyegy salátalevelet teszünk, és szétosztjuk a megkevert salátakoktélt. A tetejét makréladarabokkal, grépfrútcikkekkel díszítjük. Jól hűtve tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!