Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Makrélakoktél

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 25 dkg grépfrút
  • 25 dkg savanykás alma
  • 5 dkg citrom
  • 15 dkg makrélakonzerv
  • 2 ek. olaj
  • 1 ek. tejszín



  

Elkészítés:

A grépfrút meghámozzuk, cikkekre szedjük és lehúzzuk a hártyát. Négy szép cikket félreteszünk a díszítéshez, a többit kisebb darabokra vágjuk. Az almát ceruza vastagságú, rövid hasábokra felvágjuk. A citrom levével meglocsoljuk, hogy ne barnuljon meg. A makrélakonzervből négy szép darabot félreteszünk, a többit kisebb darabokra szedjük. Egy tálba grépfrútléből kevés citromlével, olajjal, tejszínnel, sóval és Poli Sweettel öntetet készítünk. Ebbe keverjük o koktél alapanyagait. A kehelypoharokba egyegy salátalevelet teszünk, és szétosztjuk a megkevert salátakoktélt. A tetejét makréladarabokkal, grépfrútcikkekkel díszítjük. Jól hűtve tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!