Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Ananászos savanyú káposzta

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg savanyú káposzta
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 25 dkg ananász (konzerv)
  • 4 ek. fehérbor
  • 1 db babérlevél
  • szemes bors
  • ecet 1,5 dl víz
  • 1 ek. étolaj



  

Elkészítés:

Egy nagy edényben felforrósítjuk az olajat, és világosra pirítjuk benne a hagymát, meglocsoljuk egy pici ecettel, majd felöntjük a vízzel és a borral. Hozzáadjuk a káposztát, a borsot, a sót és a babérlevelet, majd gyakori keverés mellett körülbelül fél óra alatt puhára főzzük. Ezután beletesszük az ananászdarabkákat, és néhány percig még együtt pároljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!