Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Ananászos savanyú káposzta
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg savanyú káposzta
- 10 dkg vöröshagyma
- 25 dkg ananász (konzerv)
- 4 ek. fehérbor
- 1 db babérlevél
- só
- szemes bors
- ecet 1,5 dl víz
- 1 ek. étolaj
Elkészítés:
Egy nagy edényben felforrósítjuk az olajat, és világosra pirítjuk benne a hagymát, meglocsoljuk egy pici ecettel, majd felöntjük a vízzel és a borral. Hozzáadjuk a káposztát, a borsot, a sót és a babérlevelet, majd gyakori keverés mellett körülbelül fél óra alatt puhára főzzük. Ezután beletesszük az ananászdarabkákat, és néhány percig még együtt pároljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!