Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Téli hússaláta

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 25 dkg sovány marhahús
  • 20 dkg cékla
  • 20 dkg zeller
  • fél szál nyers torma
  • 1 dl tejföl
  • 1 db kubai narancs
  • bors
  • zellerzöld
  • fél tubus natúr majonéz



  

Elkészítés:

A húst, zellert, céklát megfőzzük. Kihűtjük és vékony csíkokra vágjuk. Egy tálban a tejfölt, a majonézt a kicsavart narancs és citrom levével simára keverjük. Az összevágott nyersanyagokat a megreszelt tormával együtt a tálba keverjük és ízesítjük. A hússaláta tetejét finomra vágott zellerzölddel megszórjuk, majd a salátát hűtőszekrényben körülbelül 1 órán át érleljük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!