Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Téli hússaláta
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 25 dkg sovány marhahús
- 20 dkg cékla
- 20 dkg zeller
- fél szál nyers torma
- 1 dl tejföl
- 1 db kubai narancs
- só
- bors
- zellerzöld
- fél tubus natúr majonéz
Elkészítés:
A húst, zellert, céklát megfőzzük. Kihűtjük és vékony csíkokra vágjuk. Egy tálban a tejfölt, a majonézt a kicsavart narancs és citrom levével simára keverjük. Az összevágott nyersanyagokat a megreszelt tormával együtt a tálba keverjük és ízesítjük. A hússaláta tetejét finomra vágott zellerzölddel megszórjuk, majd a salátát hűtőszekrényben körülbelül 1 órán át érleljük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!