Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Reteksaláta I.
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 25 dkg piros retek
- 20 dkg jégcsapretek
- 15 dkg kígyóuborka
- 10 dkg paradicsom
- citromlé
- petrezselyem
- 2 dl tejföl
- 1 ek. étolaj
- 2 ek. ecet
- 5 dkg újhagyma
- só
- bors
Elkészítés:
A retket vékony csíkokra vágjuk, az uborkát pedig vékony szeletekre gyaluljuk. A paradicsomokat nyolcadokba vágjuk. Mindezeket salátástálban citromlével és apróra vágott petrezselyemzölddel összekeverjük. A salátaöntethez a tejfölt elkeverjük az olajjal és az ecettel, hozzáadjuk a felaprított hagymát, sót, borsot és a salátára öntjük. Óvatosan összekeverjük. Lehűtve tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!