Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Reteksaláta I.

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 25 dkg piros retek
  • 20 dkg jégcsapretek
  • 15 dkg kígyóuborka
  • 10 dkg paradicsom
  • citromlé
  • petrezselyem
  • 2 dl tejföl
  • 1 ek. étolaj
  • 2 ek. ecet
  • 5 dkg újhagyma
  • bors



  

Elkészítés:

A retket vékony csíkokra vágjuk, az uborkát pedig vékony szeletekre gyaluljuk. A paradicsomokat nyolcadokba vágjuk. Mindezeket salátástálban citromlével és apróra vágott petrezselyemzölddel összekeverjük. A salátaöntethez a tejfölt elkeverjük az olajjal és az ecettel, hozzáadjuk a felaprított hagymát, sót, borsot és a salátára öntjük. Óvatosan összekeverjük. Lehűtve tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!