Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Párizsi burgonyasaláta

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg burgonya
  • 20 dkg párizsi
  • 15 dkg piros retek
  • 15 dkg zöldborsókonzerv
  • 3 ek. majonéz
  • 3 ek. tejföl
  • 1 ek. mustár
  • 1 mk. bors



  

Elkészítés:

A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük. A párizsit és a retket metéltre vágjuk. A zöldborsót lecsepegtetjük a levétől. Hozzákeverjük a majonézhez a tejfölt, a mustárt, a sót és a törött borsot. Ebbe a mártásba forgatjuk a párizsit, a retket, a zöldborsót és a karikákra vágott burgonyát. A salátát jól behűtve tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!