Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Párizsi burgonyasaláta
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 50 dkg burgonya
- 20 dkg párizsi
- 15 dkg piros retek
- 15 dkg zöldborsókonzerv
- 3 ek. majonéz
- 3 ek. tejföl
- 1 ek. mustár
- 1 mk. bors
Elkészítés:
A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük. A párizsit és a retket metéltre vágjuk. A zöldborsót lecsepegtetjük a levétől. Hozzákeverjük a majonézhez a tejfölt, a mustárt, a sót és a törött borsot. Ebbe a mártásba forgatjuk a párizsit, a retket, a zöldborsót és a karikákra vágott burgonyát. A salátát jól behűtve tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!