Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Ráksaláta
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 1 doboz rákkonzerv
- 15 dkg zöldborsó
- 2 db fejes saláta
- 1 doboz kefir
- 2 k. majonéz
- kapor
- citromlé
- bors
Elkészítés:
A zöldborsót pár percig forrásban lévő vízben főzzük, majd lecsepegtetjük. A saláta nagyobb leveleit levesszük és félretesszük a díszítéshez, a kemény belsejét szeletekre vágjuk. A kefirt, a majonézt, a kaprot, a citromlevet, a sót, borsot elkeverjük. A zöldborsót és a rákot óvatosan hozzákeverjük, végül pedig a feldarabolt salátát is hozzáadjuk. A lemosott nagyobb salátalevelekre tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!