Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Padlizsánsaláta I.
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg padlizsán
- 10 dkg paradicsom
- 20 dkg tonhal
- 0,5 dl étolaj
- 5 dkg vöröshagyma
- só
- citromlé
- törött bors
Elkészítés:
A padlizsánokat forró sütőben megsütjük (körülbelül 15-20 perc), hideg vízbe mártva héját lehúzzuk, pépszerűvé vágjuk, hozzákeverjük az étolajat. Citrom levével ízesítjük, sózzuk, borsozzuk, hozzátesszük a kisebb darabokra tört, főtt tonhalat, belereszeljük a hagymát és 2-3 órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor paradicsomszeletekkel díszítiük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!