Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Padlizsánsaláta I.

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg padlizsán
  • 10 dkg paradicsom
  • 20 dkg tonhal
  • 0,5 dl étolaj
  • 5 dkg vöröshagyma
  • citromlé
  • törött bors



  

Elkészítés:

A padlizsánokat forró sütőben megsütjük (körülbelül 15-20 perc), hideg vízbe mártva héját lehúzzuk, pépszerűvé vágjuk, hozzákeverjük az étolajat. Citrom levével ízesítjük, sózzuk, borsozzuk, hozzátesszük a kisebb darabokra tört, főtt tonhalat, belereszeljük a hagymát és 2-3 órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor paradicsomszeletekkel díszítiük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!