Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Padlizsánsaláta II.

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 40 dkg padlizsán
  • 1 dl kefir
  • 2 ek. étolaj
  • 1 cs. kapor
  • 1 gerezd fokhagyma
  • fehér bors



  

Elkészítés:

A padlizsánt körülbelül 20-25 percig sütjük. Ha langyosra hűlt, meghámozzuk, majd apró kockákra vágva mély tálba halmozzuk. Leöntjük a kefirrel, amit sóval, borssal fűszereztünk, olajjal, péppé zúzott fokhagymával, a kapor felével. Egy-két órán keresztül hűtőszekrényben érleljük. Tálalás előtt a tetejét meghintjük apróra vágott kaporral.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!