Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Padlizsánsaláta II.
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 40 dkg padlizsán
- 1 dl kefir
- 2 ek. étolaj
- 1 cs. kapor
- 1 gerezd fokhagyma
- fehér bors
- só
Elkészítés:
A padlizsánt körülbelül 20-25 percig sütjük. Ha langyosra hűlt, meghámozzuk, majd apró kockákra vágva mély tálba halmozzuk. Leöntjük a kefirrel, amit sóval, borssal fűszereztünk, olajjal, péppé zúzott fokhagymával, a kapor felével. Egy-két órán keresztül hűtőszekrényben érleljük. Tálalás előtt a tetejét meghintjük apróra vágott kaporral.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!