Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Vöröskáposzta-saláta II.

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 40 dkg vörös káposzta
  • 1 kicsi póréhagyma
  • 2-3 kanál ecet
  • 1 ek. étolaj
  • 2 db citrom
  • édesítőszer



  

Elkészítés:

A káposztát közepes lyukú reszelőn lereszeljük, rákarikázzuk a póréhagymát, meghintjük sóval, meglocsoljuk az ecettel, az olajjal és hozzáadjuk az édesítőszert is. Jól összekeverjük és hűtőszekrényben tartjuk tálalásig. Citromkarikával lehet díszíteni.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!