Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Almás póréhagyma-saláta

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg póréhagyma
  • 40 dkg alma
  • 2 dl joghurt
  • citromlé
  • Canderel édesítőszer



  

Elkészítés:

A póréhagymát megtisztítjuk, 3 centiméternyi zöldjét rajta hagyjuk, majd nagyon vékonyra szeleteljük. Gyengén megsózzuk, fél óráig állni hagyjuk. Ezután összekeverjük a joghurttal, 1 kávéskanál citromlével, és beleszórjuk a csíkokra vágott almát. Az édesítőszerrel ízesítve 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!