Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Sonkás zöldborsó-saláta

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg mirelit zöldborsó
  • 20 dkg főtt, füstölt combhús
  • 2 ek. étolaj
  • 1 db tojássárgája
  • 2 dl kefir
  • bors
  • citromlé
  • édesítő



  

Elkészítés:

Lobogó, forró, sós vízbe öntjük a zöldborsót, és körülbelül 5 percig főzzük, majd lecsöpögtetjük. Összekeverjük a vékony szeletekre, laskára vágott füstölt hússal. Az előzőleg kefirrel készített tartármártással leöntjük. A tetejére apróra vágott snidlinget szórunk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!