Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Sonkás zöldborsó-saláta
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 50 dkg mirelit zöldborsó
- 20 dkg főtt, füstölt combhús
- 2 ek. étolaj
- 1 db tojássárgája
- 2 dl kefir
- só
- bors
- citromlé
- édesítő
Elkészítés:
Lobogó, forró, sós vízbe öntjük a zöldborsót, és körülbelül 5 percig főzzük, majd lecsöpögtetjük. Összekeverjük a vékony szeletekre, laskára vágott füstölt hússal. Az előzőleg kefirrel készített tartármártással leöntjük. A tetejére apróra vágott snidlinget szórunk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!