Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
		15 kategóriában
2129db recept		
Alma hagymával
 
							
						
				2x 
  
				 1x
  
				1x 0.0x
  
				0.0x 
			
		 
  
				 1x
  
				1x 0.0x
  
				0.0x 
			Hozzávalók:
- 60 dkg alma
- 30 dkg lilahagyma
- 6 ek. citromlé
- 1 ek. mazsola
- 1 dl tejszín
- 12 dkg sovány sajt (Óvári)
- só
- késhegynyi szegfűbors
Elkészítés:
A tisztított almát vékony szeletekre szeljük és meglocsoljuk citromlével. A hagymát vékony karikára vágjuk. Az almát, a hagymát és a mazsolát rétegesen tűzálló tálba rakjuk. Ezután a tejszínt elkeverjük a sóval, a borssal, és az almára öntjük. Ráreszeljük a sajtot, és körülbelül 40 percig sütjük. Ha a teteje túl hamar kezd barnulni, alufóliával fedjük be.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!
 Hozzáadás a kedvencekhez
Hozzáadás a kedvencekhez Recept nyomtatása
Recept nyomtatása Recept elküldése
Recept elküldése