Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Burgonyasaláta

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 80 dkg burgonya
  • 2 db tojás
  • 10 dkg kígyóuborka
  • 2 ek. ecet
  • 2 ek. étolaj
  • petrezselyem
  • bors



  

Elkészítés:

Az ecetet elkeverjük ízlés szerint sóval, borssal, olajjal. A héjában főtt burgonyát, a főtt tojást, uborkát felszeljük, és mély tálba tesszük. Hozzáadjuk a petrezselyem felét az olajos öntettel. Lazán összekeverjük, fél órát pihentetve tálaljuk, a tetejét megszórjuk a maradék petrezselyemmel.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!