Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gombás rétes
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 10 adaghoz:
- 20 dkg gomba
- 8 dkg Rama margarin
- 5 dkg liszt
- 2 dl tej
- 3 db tojás
- 1 cs. réteslap
- só
- bors
- petrezselyem
Elkészítés:
A gombát nagyon finomra vágjuk és körülbelül 2 dkg Rama margarin addig pároljuk, amíg a leve el nem fő. Közben sóval, borssal és összevágott petrezselyemzölddel ízesítjük. Egy másik edényben 3 dkg Rama margarinon a lisztet megforrósítjuk, felengedjük a tejjel és habverővel simára keverjük. Még forrón hozzáadjuk a tokások sárgáját. A mártást és a gornbavagdalékot lazán összekeverjük a tojásfehérjéből felvert habbal. A réteslapokat megtöltjük ezzel a töltelékkel és tepsibe téve középmeleg sütőben megsütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!