Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gyümölcs-kocsonya

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 10 dkg eper
  • 10 dkg málna
  • 10 dkg ribizli
  • 15 dkg meggy
  • 3 dkg édesítőszer
  • 3-4 ek. zselatinpor
  • 4 ek. víz



  

Elkészítés:

A gyümölcsöket megmossuk, megtisztítjuk, kimagozzuk és 10 percig pároljuk. Hozzáadjuk az édesítőszert, és ha kihűlt összeturmixoljuk. A zselatint a vízzel elkeverjük, öt percig állni hagyjuk, majd körülbelül 3 percig főzzük. Hozzákeverjük a gyümölcspéphez és tálkákba adagolva hideg helyen megdermesztjük. Gyümölcsdarabokkal díszíthetjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!