Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gyümölcsös sült hab

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg alma
  • 50 dkg körte
  • 4 dkg Rama
    margarin
  • 2 db tojásfehérje
  • 3 dkg Canderel édesítőszer
  • 1 csipet fahéj
  • fél citrom leve



  

Elkészítés:

A meghámozott gyümölcsökből távolítsuk el a magházat és vágjuk apró kockákra. Nagyon kevés vízzel, citromlével fedő alatt főzzük pürészerűre. Még melegen adjunk hozzá 3 dkg Rama
margarint és fahéjat. A maradék Rama
margarinnal kenjünk ki egy tűzálló tálat és simítsuk az aljára a gyümölcspürét. Az édesítőszer és egy csipet só hozzáadásával verjük kemény habbá a tojások fehérjét, vonjuk be vele a pürét, és előmelegített sütőben körülbelül 15-20 percig süssük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!